Prietenie pe muchie de euro

Vi-se-pare-cunoscut?

Imi esti prieten? Cand ma vezi in foame, cand sunt la greu si tu arunci cu banii in stanga si in dreapta, fara sa iti pese de mine, imi esti prieten?

Este adevarat! Sunt banii tai si faci ce vrei cu ei. Indiferent pe ce ii cheltui, este dreptul tau. Dar eu, prietenul tau sunt cazut, falimentul m-a atins. Cum poti fi prieten cu mine doar asa, fara sa te implici? Niciodata nu ti-am cerut nimic, nu m-am imprumutat la tine niciodata, nu am facut nici o aluzie la banii tai, dar in ultima luna ai vazut ca sunt terminat, chiar nu iti  pasa?

In cazul acesta, nu putem fi prieteni, doar cunostinte, o cunostiinta si atat, un strain.

P.S. Prietenul bun in criza se cunoaste.

6 gânduri despre &8222;Prietenie pe muchie de euro&8221;

  1. adriank 22/09/2010 / 15:50

    treaba cu prietenii care te lasa la greu e decand lumea, eu nu cred in conceptul de prieten si al bine si la greu, nu exista asa ceva, cel putin din experientele mele eu asa constat.

  2. neinfectat de comunism 22/09/2010 / 22:45

    banii sunt ochiul dracului si au stricat multe prietenii…sunt prieteni si prieteni…

    la mine pe blog Trec in revista marile ralizari ale socialismului cu fata bovina romanesc!!!!

  3. Serginho 22/09/2010 / 22:57

    Daca ai de dat si la prieteni, atunci dai, ajuta-i sa isi revina, sa se ridice si apoi ti vor da inapoi. Dar daca nici tu nu ai posbilitati…

  4. Vlad Olteanu 23/09/2010 / 02:09

    Nu degeaba e vorba aia, frate, frate, da’ branza-i pe bani! Eu consider ca am multi prieteni sau hai sa le zic amici, dar au trecut multi, multi ani de cand am cerut cuiva bani imprumut. Prefer sa imi amanetez lantul de la gat decat sa ma incurc cu bani imprumutati. Mai greu e cu cel care n-are lantuc.

Lasă un comentariu