Raportul „Lunacek” si viitorul roz al Europei

Astăzi, 4 februarie 2014, Parlamentul European a aprobat, cu 394 de voturi pentru, 176 împotrivă și 72 de abțineri, o variantă a Raportului „Lunacek” ce a suferit modificări doar în puncte neesențiale. Dureros este că parte din prevederile acestui raport contravin convingerilor majorității românilor și vin în sprijinul homosexualității definită ca stare de normalitate. – Doxologia

Raportul solicită Comisiei Europene și statelor membre ale Uniunii Europene să recunoască uniunile și căsătoriile homosexuale încheiate în alte țări.
……………………………………………………..
Cetatenii europeni ar trebui sa fie egali in drepturi si libertati. Si nimeni nu poate contesta acest deziderat, mai mult chiar, drepturile si libertatile omului sunt dorite de catre orice cetatean al acestei planete. Insa libertatea are limite.

Nu tot ce este mult este si bun, intocmai precum apa, apa este buna, dar in cantitati mari este devastatoare.

Nu tot ce isi doreste omul este bun, caci unii isi doresc lucruri rele, gen droguri, putem oare spune ca privarea unui om de dorinta sa (drogurile, ca exemplu) incalca libertatile individuale?

Omenirea a evoluat mult in ultimii o suta de ani, prea mult poate, atat de mult incat a devenit orbita de insusi evolutia in sine. In timp ce 80% din populatia planetei traieste in mizerie si saracie, ceilalti se pare au mai mult decat necesar, probabil unul din motivele cruciale ale devierilor de tot felul.

Evolutia umana ar trebui sa presupuna o evolutie spre mai bine. Ar trebui!

Minoritati „majore”: minoritati etnice, monoritati religioase, minoritati sexuale.

1. Minoritati etnice

Persoane apartinand unui grup etnic (maghiar, german, tatar, etc) care au o cultura si limba diferita de majoritatea cetatenilor unui tari, dar care traiesc si respecta aceleasi legi ca si majoritatea cetatenilor tarii.

Sunt indreptatiti sa isi mentina cultura si limba, ei nu aduc nici un prejudicii natiunii.

2. Minoritati religioase

Persoane de diferite etnii care locuiesc in aceeasi tara dar au o alta orientare religioasa decat majoritatea locuitorilor acelei tari.

Religia si mai exact convingerile individuale tin de latura spirituala, sufleteasca, ceva ce nu poti atinge cu mana, nu are miros, nici gust. Tine de fiecare individ in parte, de propriile sale opinii in legatura cu divinitatea si modul in care trebuie sa se raporteze la ea.

Minoritatile religioase nu aduc prejudicii natiunii. Mai mult chiar, umanitatea este cea care cere fiecarui individ sa aibe opinii.

3. Minoritatile sexuale

Minoritatile sexuale sunt reprezentate de grupuri din orice etnie sau religie care au alte orientari sexuale decat majoritatea unei natiuni.

Diferitele orientari sexuale sunt si ar trebui privite ca fiind devieri de la normalitate, si cu nici un chip nu ar trebui privite ca normalitate.

Iar casatoriile intre persoane de acelasi sex aduc grave prejudicii unei natiuni.

Fiecare om este liber sa faca ce vrea in patul lui. Si acest lucru nu poate fi contestat, este ca si cand cineva ar vrea sa se sinucida. Desi exista o lege impotriva acestui lucru, nu vad cum cineva ar putea fi oprit sa nu se arunce in fata unui tren. Teoretic si moral: fiecare om sa faca ce vrea. Dar!!! Cu anumite limite. Iar limitele sunt exact acele bariere ce fac sa functioneze societatea, democratia, viata insasi. Limitele sunt: fara a deranja pe altii.

Putem spune deci:

Libertatea inseamna:

Sa faci tot ce vrei, dar!, fara a deranja pe altii.

Cu ce deranjeaza casatoriile homosexuale pe altii? De ce aduc ele prejudicii unei natiuni?

Pentru ca altereaza insusi fundamentul societatii umane. Pentru ca sunt opusul naturii umane, si naturii din jurul nostru.

Sa ne uitam la natura! Cate specii de animale sunt homosexuale? Prea putine, prea putine pentru a primi un procent. Doar cateva anormalitati – atat.

Perpetuarea speciei atat la om cat si la animale se face printr-un mascul si o femela – atat. Este nefiresc, anormal si imoral ce se va intampla in viitor prin casatoriile homosexuale. Un copil va avea fie doi tati, fie doua mama. – Goraznic. Cand prin insusi firea existentei umane un copil are nevoie si de mama si de tata.

Daca stam sa ne gandim la faptul ca cei mai multi sociopati ai lumii noastre provin din familii dezechlibrate cu multe abuzuri, ar trebui sa ne imaginam cum va arata societatea unor oameni ce au doar mame sau doar tati.

Reclame

0 Responses to “Raportul „Lunacek” si viitorul roz al Europei”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 144,486 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: