Prea multe Mool-uri, cine mai cumpara?

Bucurestiul este orasul Moll-urilor. Cred ca nu exista cartier fara un Moll, poate Ferentariul, dar acest cartier este inca in Evul Mediu. Si cetatenii acestei capitale minunate au prins gustul plimbarilor prin Moll. Nu pentru a cumpara ceva, caci magazine ieftine marca China sunt la orice colt de strada, si din salariul mediu pe tara nu cred ca isi permit multi sa dea 300 lei pe o pereche de pantofi.

Asa ca, putini cumpara, dar multi viziteaza. Ca si pe blogurile creat in scop comercial: vizitatori cu duiumul, vanzari 0,009.

Si de ar tine iarna tot anul, mai ca as intelege, caci deh!, e frig, si nu poti merge in parc. Dar vine vara, si bucursteanul parca are alergie la natura, mai bine in Moll sau la terase. Nu spun ca parcurile vor fi goale, caci planeta asta minunata a avut mereu oameni iubitori de frumos, natural, adevar si dreptate, dar parca prea putini.

Ma gandesc ca, macar bloggerii, caci zic eu, asa in mintea mea, ca nu poti sa ai un blog daca esti total neanderthalnian, si macar bloggeri sa inteleaga faptul ca natura este cel mai frumos cadou oferit noua de Providenta, nu constructiile pline de lumini si produse de renume, nu terasele pline de mujici afumati si plangaciosi, nu peretii de beton ai marilor realizari arhitectonice menite sa ne izoleze de habitatul nostru natural.

P.S.Am scris acest articol pentru faptul ca voiam de mult sa fac ceva asemanator dar am tot amanat din lipsa de timp si chef.

P.S.1. Daca trebuie sa mergi in Moll sa cumperi ceva, fa-o, daca nu, cauta alternative mai naturale. Parerea mea.

Anunțuri

4 Responses to “Prea multe Mool-uri, cine mai cumpara?”


  1. 1 danutz 04/02/2012 la 22:58

    Asta-i „trendul” de tara…vizita la moll…sa te vada (in)amicii cat esti de cool. Ce mai conteaza ca unii nici nu-si permit sa atinga „exponatele”…tot mai interesant e decat sa viziteze un muzeu…

  2. 3 Pato Basil 06/02/2012 la 12:24

    la mine in oras au fost 2 unul s-a inchis!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 143,080 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: