Publicat în langa noi

Revenii

Astazi am revenit acasa dupa o saptamana in frumosul Brasov. Spun frumos caci il indragesc mai mult decat pe altele, inclusiv Bucuresti.

Ca am venit pe zapada, ca ma gandeam asta-noapte cum ca vom ramane inzapeziti, … ca am fost extrem de ocupat insa am gasit totusi si ceva timp sa ma plimb pe „Lipscani” (Centrul Istoric), ca am uitat acasa aparatul foto iar al meu telefon nu stie sa faca poze, ca am inceput sa citesc (noaptea) „Crima si Pedeapsa”, o carte pe care am dat 23 lei (asta era varianta ieftina – avea si la 70 lei), ca nu am inteles de ce o carte scrisa de Carmen Harra – „Decodificarea destinului” se vinde la rubrica ‘carti psihologie” , ..ca… ar fi multe de zis.

Sa nu uit: La multi ani Christi (mnealui)!

 

Reclame

Autor:

Mereu in razboi cu timpul, de obicei el invinge.

20 de gânduri despre „Revenii

  1. Abia am citit 70 de pagini, citesc cam greu caci nu stau doar de carte, insa m-a captivat inca din primele pagini.
   Am cumparat aceasta carte tocmai datorita recomandarilor. Este vorba de o crima (dubla), despre saracie si mizerie sociala, despre vise, despre multe.. ,autorul are un talent extraordinar in a descrie sentimentele. Nu pot spune mai mult caci inca nu am terminat-o.

 1. Bine ai revenit, chiar ma intrebam ce e cu tine, uitasem ca ne-ai anuntat de Brasov. Dar cel mai mult ma uimeste noua ta tema. Imi trezeste amintiri nu prea placute…

   1. Era blogul altcuiva, dar il consideram ca si al meu(aveam parola). Am scris pe el timp de 3 ani, zilnic(doar in calitate de comentator) dar pana la urma a trebuit sa plec de acolo si mi-am facut singura blogul pe care il cunosti. Dar stii cum se spune tot raul spre bine. Sau orice sut in … partea dorsala, e un pas inainte. 😛

     1. Merci mult, asta e ok. Ba da, sunt multe frumoase, chiar si din vechile tale teme imi placeau multe. Dar te inteleg, caci asa sunt si eu cand vine vorba de teme. Ma plictisesc repede cu acelasi decor in jur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s