Ma izbeste peste ochi

Scriu acest articol la modul general, fara a arata cu degetul spre cineva anume.

Sunt eu si atat. Nu sunt nici egoist cat ar trebui, nici destept incat sa am un job bine cotat, nici nu stiu sa fac bani din piatra seaca. Stiu insa sa fiu om. Se pare insa ca nu este suficient.

Incerc sa ajut pe toata lumea, de obicei o fac printr-un sfat, o vorba buna, ascultand o confesiune, si alte lucruri de genul, caci daca as fi Bil as improsca cu bani in stanga si in dreapata spre indignarea neamurilor.

Sunt un om credincios, credincios in felul meu, asa cum tot scriu din cand in cand pe al meu blog. Nu merg la biserica, de ce as face? Biblia ne invata ca omul trebuie sa vina la Hristos nu la biserica, dar in fine, asta e un alt subiect.

Sunt eu, omul ce incearca sa isi pastreze coloana vertebrala intacta, sa fie un om de onoare, o onoare ce nu prea este pe placul celor de langa, caci fiind onest nu te „descurci” in viata.

Vreau sa fac multe si reusesc putine, caci daca ziua ar tine 50 de ore, poate as reusi mai mult, sau macar de nu as avea nevoie de somn, si asa nu prea am timp de somn. Ma gandesc insa ca in ciuda tuturor potrivnicilor trebuie sa merg mai departe, caci daca Edison vedea mai important cositul trestiei nu mai inventa becul, acel banal dispozitiv ce a bucurat sute de milioane de oameni cu lumina lui. La fel si toti, alti mari oameni ai istoriei lumii noastre, omeni ce si-au adus fiecare in parte aportul la bunastarea noastra din acest secol.

Insa fara a gandi la prea multe vedem oamenii prin prisma a ceea ce izbeste ochiul. Ce conteaza daca o femeie este zdreanta zdrentelor atat timp cat este frumoasa? Ce conteaza daca un barbat este putred in suflet atat timp care bani? Asta este ceea ce conteaza, iar restul trebuie sa fie comparati cu aceste modele. Gresesc eu? Bine ar fi! M-ar bucura sa gresesc.

Reclame

5 Responses to “Ma izbeste peste ochi”


  1. 1 D-Petre 14/11/2011 la 13:41

    Din pacate nu gresesti … traim si vedem zi de zi o scara a valorilor inversata.

  2. 3 Bucur 14/11/2011 la 17:45

    valoarea unui om este ce are in interior,nu ce afiseaza pe exterior.Frumoase aceste ganduri de la tine pentru noi.


  1. 1 Prin blogosfera. | Blogul lui Bucur Trackback pe 14/11/2011 la 18:27

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,841 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: