Tot singur

Traim pe o planeta mare. Unii considera ca este prea mica desi habar nu au ce este dincolo de ocean, altii considera ca suntem prea multi oameni pe aceasta planeta, ‘aiurea’ – as zice eu.

Traim intr-o tara cu peste 20 milioane de locuitori. Adica destul de mult. In Bucuresti sunt peste 2 milioane de locuitori, adica 10% din populatia tarii. Cu toate astea, in aceasta mare de oameni, se pare ca unii nu isi pot gasi jumatatea. Acum, depinde si de anumite chestii enigmatice, paradoxuri ale vietii:

daca am fi prea putini oameni ar fi greu de gasit caci repede se ocupa locul, daca suntem prea multi, iarasi e greu, caci poti cauta luni de zile in zadar printre multimile de oameni ciudati si straini.

Daca unii inteleg ca ‘iadul sunt ceilalti‘, altii vor sa fie conform chemarii normalitatii: un el si o ea. Numai ca prea multi tineri nu isi gasesc perechea, de fapt chiar si oameni la 40 de ani sunt tot solo.

Sa fie oare datorita faptului ca oamenii isi doresc prea mult. Adica, am un coleg de munca, si el este un barbat normal, fara vicii, poate daca am numi culturismul viciu, atunci da, are acest viciu. Insa desi a depasit 37 de ani este tot singurel. A respins mai multe posibilitati, caci domnia sa isi doreste o Julia Roberts, Claudia Schiffer, Kim Basinger sau el mai stie ce fotomodel de elita mondiala. Acum, intre noi fie vorba, ce frumusete intergalactica l-ar dori pe el de sot pe motiv ca nu are vicii si ca este un om sufletist, tandru, bla-bla-bla.. Sa fim seriosi: treaba cu nasul e pe bune. Adica: vezi-ti lungul nasului!

Daca barbatii ce viseaza fotomodele ar intelege ca nu ar avea cum sa tina langa el o femeie de ‘lume’, poate s-ar orienta spre alt tip de femeie. La fel si in cazul femeilor: barbatii cu bani sunt putini, si daca totusi gasesti unul, nu crede ca ai apucat de Dumnezeu de picior, caci barbatul cu bani are ce femeie vrea, la orice ora, adica cat de frumoasa ai fi tu, mereu se va gasi alta mai super interesanta si mai frumoasa si mai sexy si mai apetisanta.

Asa ca, dorind prea mult, sau neintemeiat, omul ramane tot singur. Si la 40 de ani se intreaba: de ce Doamne? Insa raspunsul este langa el, persoana potrivita, jumatatea, se alfa la cativa metri distanta, trebuie doar deschisi ochii, inlaturate prejudecatile si pretentiile. Atat.

Reclame

1 Response to “Tot singur”


  1. 1 Mihai Motrescu 08/11/2011 la 13:03

    daca nu o iubesti o femeie chiar foarte frumoasa ti se pare de la un timp banala…daca o iubesti si te intelegi cu ea pe timp ce trece ea ti se pare tot mai frumoasa chiar daca nu intoarce toata lumea capul dupa ea cand merge pe strada


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 147,371 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: