Criza Euro si economia mondiala

Conform ziare.com liderii din cadrul G20 vor ca la summit-ul Uniunii Europene din 23 octombrie sa se aduca o strategie, un plan viabil pentru rezolvarea crizei. Ei considera ca aceasta ar fi ultima data, ultima sansa pentru Euro, si chiar pentru economia mondiala.

Bun sau rau? Economia mondiala nu este prea mondiala, asta daca privim asa un pic la mapamond. Poate asa o considera ei, insa eu unul nu vad cum oare va influenta caderea burselor si chiar a marilor monede: Euro si Dolar pe cei din zonele ultra sarace ale lumii. Spre exemplu satele, impropriu spus sate, cateva colibe asezate haotic, din Angola, Sudan, Cambogia, etc. Aia sarmanii nu au apa sa bea. Cu ce ii influenteaza pe ei cursul valutar, sau faptul ca America este in faliment? Cu nimic. Aia, saracii aia, nu au avut ce manca ieri, nu au nici azi, si nici maine, fara vreo legatura cu economia mondiala, care de fapt nu este mondiala, ci doar a catorva state ale lumii, aia ce mentin monopolul mondial.

Pe planeta noastra traiesc peste 7 miliarde de oameni. Insa doar 10% o duc relativ bine. Si doar 0,0001%  sunt bogati, adica au tot ce le trebuie si nu au trebuinta de un job.

Acum, eu vin, si pun o intrebare. A cui este planeta Terra? Normal ar fi sa raspundem ca a tuturor. Dar, adevarul este ca aceasta planeta minunata este doar a unora. Atat.

Deci. Sa presupunem ca pe data de 23 octombrie economia mondiala se prabuseste. Asa si? 3 miliarde de oameni fac foamea zilnic. Acum e timpul s-o faca si restul. Adica aceia care au trait cat de cat decent, fara sa le pese de suferintele a mai bine de jumatate de planeta.

 

Anunțuri

2 Responses to “Criza Euro si economia mondiala”


  1. 1 Bucur 16/10/2011 la 20:08

    inca un semn biblic ca venirea Domnul Isus este foarte aproape si ridicarea anticristului se pregateste din umbra…a se citi apocalipsa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 143,080 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: