Virginitate si natalitate

Doua lucruri ce se leaga. Doua lucruri pe care societatea moderna le scufunda in prostie.

1. Virginitatea. Cred ca dincolo de 80% din cetatenii sub 50 de ani din mediul urban considera virginitatea ca fiind ceva rau, ceva de care trebuie sa scape cat mai repede, sa nu care cumva sa ajuga un tanar sau tanara la majorat.

Atat de inradacinata a devenit aceasta chestiune, caci nu stiu cum altfel sa o numesc, incat, atunci cand cineva spune ca X este virgin sau virgina la 17 ani, toata lumea considera ca este ceva in neregula cu tanarul sau tanara in caz.

2. Natalitatea. Desi este la mare moda sexul cu cine o fi, sex sa fie, cetatenii romani fac din ce in ce mai putini copii, exceptii find etnia romanilor, si ceva zone izolate prin Moldova. Atat. Marea gloata moderna, cum se considera tot romanul, nu mai au timp sau bani pentru copii. Caci un copil se creste greu, dar 5 sau 6, imposibil.

Acum, nah! Fiecare face ce vrea pe tarlaua sa. Totusi, cum oare se poate ca o lume intreaga, aproape intreaga, sa ajunga sa spuna luminii intuneric, si intunericului lumina. Cum sa putut ajunge aici, incat valori morale tinute cu sfintenie mii de ani, astazi sa fie considerate demodata, invechite, prostii ce nu trebuiesc luate in seama.

La polul opus gasim ceva omuleti, cu gandiri rigide, care considera ca sexul pana la casatorie este pacat, dar o laba buna (scuzati expresia) face toti bani. Adica, un fel de muci in fasole. Ce mi-e mocirla, ce mi-e namolul?

Reclame

1 Response to “Virginitate si natalitate”


  1. 1 bucurosul 15/10/2011 la 20:44

    in mod normal ar trebuii sa ne casatorim virgini,dar datorita desfranari si preacurviei nai sa vezi asa ceva…din pacate.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,870 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: