Exterminare, exterminare, exterminare

Despre epurare etnica

Ca tot vorbeam cu un articol in urma de posibilitatea pierderii libertatii, exista oameni ce poate avand motivele lor de ura, considera ca epurarea etnica este binevenita.

Dintre toti oamenii ce locuiesc in zone linistite, caci ar avea curajul sa intre la ora 2 noaptea intr-un cimitir bantuit? Dar si mai bine: cati ar avea curajul sa strabata cartierul Ferentari la ora 2 noaptea?

Faradelegile unora din etnia romilor sunt cunoscute si recunoscute, iar cartierul Ferentari este desigur cel mai cunoscut. Si cum omul educat evita scandalul ar fi de preferat ca el sa nu existe deloc, sau in cel mai rau caz, cei ce provoaca astfel de lucruri sa dispara definitiv.

In serialul de televiziune Doctor Who, dalek, o rasa de extraterestrii ciudati rosteau expresia din titlul articolului: „Exterminate! Exterminate! Exterminate!” Cu aceasta expresie ei doreau nimicirea tuturor celor ce nu corespundeau valorilor lor. Bun, sa zicem ca la putere vine un Hitler, si el incepe exterminarea celor ce nu corespund criteriilor majoritatii, sau poate a rasei albe, supreme. Si ucide tot ce este diferit: evrei, tigani, corcituri, etc. Oare, omenirea castiga ceva bun de aici? Adica prin moartea altora survine binele universal? Prin pacat vine sfintenie?

Cu ce sunt mai buni cei ce doresc moartea celor mai putini buni? Adica, eu hot de meserie, si inca unul expert, fara sa fi fost prins vreodata, intr-o zi sunt vizitat de un hot incepator. Si il prind, il bat si il dau pe mana autoritatilor. Politia il baga in tribunal, tribunalul la parnaie, si legea a fost satisfacuta. Asa sa fie oare?

Simtul dreptatii, al adevarului, sa il ascundem sub masca binelui universal? Si daca peste cativa ani tu vei fi cel luat in vizorul autoritatilor pe nedret?

 

Reclame

8 Responses to “Exterminare, exterminare, exterminare”


 1. 1 Slash 24/09/2011 la 13:06

  Nu cred in sfintenie, si „Prin pacat vine sfintenie?” e gresita din multe puncte de vedere zic eu, iar acum e tot mai greu chiar sa ai si ganduri ‘de rau’ spre etniile minoritare … au din ce in ce mai multe drepturi si toti au grija sa nu fie discriminati…

  • 2 derscanu 24/09/2011 la 13:40

   Eu observ o oarecare pornire rasista in mediul online dar si pe strada, si daca lucrurile vor continua asa…..

 2. 3 Pato Basil 24/09/2011 la 20:37

  la chestii din astea extremiste nu ma bag!

  • 4 derscanu 24/09/2011 la 20:52

   Pai, gandeste-te ca poate tu sau eu am fi minoritari, si unii dintre confratii nostrii ar fi retardati mintali facand doar fara-de-legi, cum ar fi ca majoritatea sa vrea exterminarea noastra?

   • 5 Pato Basil 24/09/2011 la 21:09

    ce te face sa crezic a minoritatile sufera? in ziua de azi minoritatile castiga nu drepturi ci privilegii… minoritatile nu mai sunt de mult egale majoritatii! sunt mai presus

    • 6 Pato Basil 24/09/2011 la 21:10

     http://pato.ro/2010/09/discriminare.html un exemplu poate fi considerat femeia… care si-a cerut drepturile acum sute de ani si acum e privilegiata! de minoritatile din ziua de azi nu mai zic.

     • 7 derscanu 24/09/2011 la 21:16

      Eu nu zic nu, stiu ca in unele cazuri minoritatile sunt mult mai privilegiate, problema tine de rasism, un rasism ce il vad tot mai des in online. (Normal ca nu voi da link catre -nu fac asa ceva decat daca e prea de tot).
      Insa, mai vorbim peste doi ani, poate mai devreme.

      • 8 Pato Basil 24/09/2011 la 21:19

       eu nu am sa fiu niciodata rasist, fireste ca se generalizeaza… adica ce tu daca ai fost la scoala si aveai colegi obraznici… nu vi se spunea o clasa plina de obraznici, te introducea si pe tine fara sa vrei. E ceva normal sa zici romanii fac aia, tiganii ailalta, germanii … si tot asa.
       Ei se zbat pentru nimic sau pentru privilegii nu pentru drepturi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

 • 146,940 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: