Trandafirul o floare intepator de frumoasa

Superbe flori.O vaza cu trandafiri in casa ne aduce natura mai aproape de noi. Aduce frumosul in locuinta noastra.

Nu toata lumea iubeste florile, de fapt nu toata lumea iubeste natura. Caci societatea thenologizata a inchis multi copii ce mai apoi au devenit oameni maturi intre peretii de beton ai unor blocuri inconjurate de alte blocuri. Departe de natura, departe de frumusetile adevarate.

In general lucrurile iesite din mana omului nu pot concura cu cele iesite din mana Creatorului. Omul poate doar sa aranjeze in mod placut ceea ce Dumnezeu ii ofera.

Trandafirii sunt frumosi si au un parfun deosebit, nu trebuie sa fii un expert pentru a vedea aceste lucruri. Dar ei mai au ceva: tepi. Probabil pentru a se apara. Frumusetea lor face cu ochiul, si omul calic rupe si distruge. Iar trandafirul nu are maini sa se apere sau gura sa strige dupa ajutor. Doar niste tepi, care din cand in cand mai sperie cate un om prea lacom.

 

 

Pentru cei care au avantajul sa locuiasca la tara, sau chiar si la oras dar la casa, la curet, trandafirii sunt o adevarata sursa de frumusete. Plus ca din petalele lor se poate prepara ceva dulce.

 

 

4 Răspunsuri to “Trandafirul o floare intepator de frumoasa”

  1. piticu Says:

    si va ramane mereu asa :d

  2. Isis Says:

    Cand eram copil, bunicul meu altoia trandafiri pentru tot satul. Pe cei din gradinita casei i-am vazut si inainte si dupa ce au fost altoiti. Diferenta era mare, dar frumusetea aceeasi.

    Mor dupa trandafiri, dar nu am parte de ei prea des – prefer florile care tin mult timp intr-o vaza, pe podeaua sufrageriei. Trandafirii sunt sensibili la caldura si se ofilesc repede, in ciuda tepilor, care nu-i pot apara de aceasta…


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d bloggers like this: