O logica antilogica

Mie imi plac ideile noi, provocarile la a gandi, insa unele, oricat de bine invaluite in explicatii ar fi tot nu raspund unei cerinte absolute: logica.

Asa cum exista dualismul bine-rau, frumos-urat, lumina-intuneric, sus-jos, materie-antimaterie, putem trage concluzia ca nu exista doar un Univers, ci doua, un Univers si un Antiunivers.

Foarte frumos, poate se va face si un film candva, insa nu se leaga. Un antiunivers ar insemna ca tot ce exista in el, toate legile ce il guverneaza sa fie total opuse universului. Iar acest lucru nu prea se poate.

Chiar daca matematic am putea demonstra ca +∞=-∞ tot nu ar functiona in cazul univers-antiunivers. Ar insemna ca in antiunivers binele sa fie rau, minusul sa fie plus, intunericul sa fie lumina, logica sa fie ilogica, ordinea sa fie dezordine, legea sa fie ilegala, si inca multe aspecte pe care nu le putem intelege in totalitate, plus ca gravitatia ar fi antigravitatie, cam ciudat, cam imposibil.

Si daca totul este pe dos ar insemna ca posibilul sa fie imposibil, iar daca privim din univers vedem un potential posibil in existaneta unui antiunivers, dar privind din antiunivers existenta unui univers devine imposibila.

Dar cel mai important aspect al acestui dualism este viata, caci in univers viata este viata dar in antiunivers viata este moarte, existenta este inexistenta. Astfel ca in timp ce universul exista, antiuniversul prin insusi acest aspect: existenta-nonexistenta, nu poate exista.

Reclame

0 Responses to “O logica antilogica”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 147,371 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: