In 2011 inca se mai vand copii pentru casatorie

Inca se mai poarta astfel de obiceiuri barbare, copii, mai exact fetite minore vandute viitorul sot, de obicei si el tot minor.

Reprezentanţii Poliţiei afirmă că fetiţa ar fi fost vândută pentru căsătorie, aşa cum se practică în familiile de romi, iar pentru că ar fi încercat să fugă a fost legată de pat. articolul complect pe Mediafax

Pentru unii civilizatia, drepturile omului, dragostea parinteasca, respectul pentru fiinta umana nu exista. Ei traiesc dupa alte legi, legi ciudate – am spune noi. Daca in dreptul acestor oameni am pune cuvantul egoism nu am da gres, ba ar fi chiar o oglinda a personalitatii, caracterului lor.

In multe familii de tigani, fara educatie, traind dupa vechile obiceiuri, intocmai ca in lumea araba fundamentalista, femeia nu este egala cu barbatul, ci doar un obiect ce poate fi folosit in orice fel pentru a satisface nevoile masculului. In tot regnul animal nu vom gasi asa ceva, doar la om, un om ce si-a pierdut demnitatea umana cu mii de ani in urma.

De multe ori ne intrebam de ce in puscarii sunt mai multi tigani decat romani, pentru ca, conform matematicii ar trebui sa fie invers. Insa raspunsul ni-l ofera exact mentalitatea lor, desinteresul fata de tot ce este in jur, iar acest lucru se vede cel mai bine in momentul in care politia mai descopera cate un caz de vanzare al minorilor.

Daca tu ca tata nu ai mila de propriul tau copil, cum ai putea avea mila de un strain. Si astfel auzim de clanuri de tigani proxeneti, ce rapesc fete si le duc prin strainatate obligandule sa se prostitueze.

Nota: acest articol face referire stricta doar la acele familii de tigani ce traiesc dupa vechile obiceiuri, sau care sfideaza legea.

Imaginea este strict sugestiva, sursa aici.

 

Reclame

2 Responses to “In 2011 inca se mai vand copii pentru casatorie”


  1. 1 Florin Morosan 28/07/2011 la 22:50

    Mai nou rromi se scrie cu un singur r?
    Cazuri din astea au fost, sunt si vor mai fi. Asta e legea lor si obiceiurile lor si nu ai cum sa le schimbi peste noapte.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,871 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: