Partidul filantropica, un partid pentru viitor

Politica in momentul de fata este ceva ce creaza repulsie, iar daca mai demult numeam politica o mare curva, acum realizam ca cea mai penibila curva este cu mult mai mult superioara politicii pe care o vedem in Romania, si in mai toata lumea.

Cine va mai merge la vot in viitor? Poate cei ce fac parte dintr-un partid, sau cei care inca mai spera ceva, orice ar fi acel ceva. Insa pentru partidele politice vin vremuri grele, caci nu vor mai avea sustinatori, nici sponsori prea multi. De fapt ciolanul s-a cam subtiat.

Eu va propun un nou mod de a face politica, acela al partidului filantropic. Iar cine a vazut filmul Filantropica poate intelege ceva, desi eu merg un pic mai departe cu manipularea.

Cum si ce si in ce fel?

In primul rand se incepe cu marea gloata, fraierii fara valoare(bine, au valoare in ziua alegerilor-atat). Ii lasam fara pensii, ajutoare sociale, sporuri, norme de hrana, diferite avantaje, taiem totul. In acest fel in doar doua luni de zile facem o economie substantiala la bugetul de stat.

Apoi, cand incepe nebunia pe strazi, le aruncam ceva frimituri de la masa noastra boiereasca, ca doar noi suntem politicieni, ei nu. Si le asiguram trei mese zilnice, gratuite, la cantine sociale din fiecare cartier sau comuna, si toate aceste din cauza prea marii noastre bunavointe si adanca-simtire sociala.

Si fraierii pun botul!!!

Reclame

0 Responses to “Partidul filantropica, un partid pentru viitor”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,940 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: