Moartea unei fictiuni: Osama Bin Laden

Desi sunt plecat intr-o zona fara internet, vazand cu ochii mei mascarada de la televizor, m-am hotarat sa nu tac si sa public acest articol cu ajutorul telefonului mobil si a unei persoane de la Km distanta ce are acces la intenet.

– cine a fost Bin Laden?

O lume in schimbare, o lume ce consuma mai mult decat produce, si produce mai mult decat poate vinde, o lume ce doreste sa isi pastreze economia puternica si statutul de lider incontestabil: – America.

Dar America (SUA), urma sa intre in recesiune, fondurile pentru armata si serviciile secrete urmau sa fie subtiate, si cum oare iti poti mentine pozitia dominanta fara bani? xx  In aceste conditii era nevoie de un dusman puternic, un dusman contra caruia urmau a fi alocate fonduri imense, un razboi invizibil si de durata. Din nevoia aceasta a rasarit Bin Laden un om cu inclinatii teroristte al carui nume avea sa inspire teama.

Dupa 11 septembrie 2001 multe intrebari au ramas fara raspuns. De ce oare? Pentru ca CIA nu avea creiere luminate? Pentru ca al Qaeda este formata din genii, iar liderul lor este un supra om? In nici un caz.

Eu personal a-si oferii premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu din toata istoria lumii, l-as acorda serviciilor secrete americane CIA. Ei au facut totul, au gasit un tap ispasitor in organizatia terorista al Qaeda si un dusman aproape invizibil dar cu fata umana: Bin Laden.

Cine este Bin Laden? Un nimeni, un om simplu. Cine este vedeta creata de scenaristii CIA, Bin Laden cel vazut in toata media? Un pericol aproape iminent!!!

Si astazi el a fost ucis! Chiar asa? De ce azi? Cum nu l-au prins pana astazi cu toata tehnologia lor? De ce nu avem cadavrul? –  Cam multe intrebari. Si ne gandim: oare nu cumva Bin Laden a fost ucis de mult? Oare nu a murit el rapus de boala? Oare filmuletele in care el aparea amenintator la adresa „lumii libere” nu erau facaturi marca CIA? Cate miliarde de dolari s-au alocat unui razboi inexistent, si totusi cu mii de victime colaterale?

Oare, chiar avea nevoie America de un Bin Laden?

PS  pentru cei care nu au inteles ce am spus eu mai sus le-o zic pe sleau: Bin Laden ca terorist nu exista, totul este o masinarie CIA iar voi inghititi toate galustile din presa.

Reclame

7 Responses to “Moartea unei fictiuni: Osama Bin Laden”


 1. 1 andreea iulia toma 03/05/2011 la 07:03

  Eu una, nu am incredere in ceea ce se spune. Nu stiu nici cine a fost sau este Bin Laden, nici ce a facut…nu poti lua de bun tot ce se ofera prin mass-media. Manipularea prin mass-media e atat de intensa si plina de succes…

 2. 2 Pato Basil 03/05/2011 la 13:57

  Osama bin Landem e in SUA! e chiar SUA… o societate terorista omoara tot ce e mai de pret.

 3. 3 friv 03/05/2011 la 19:13

  Propagandă inainte de alegeri.

 4. 4 Bucur 04/05/2011 la 08:19

  C.I.A a omorat propiul produs,nu mai facea parte din viitor…

 5. 5 Boogie 04/05/2011 la 18:35

  Totul este pus la cale pentru a manipula lumea.

 6. 6 Val33ntyn 05/05/2011 la 09:14

  Nu cred pana nu vad ceva dovezi mai clare.

 7. 7 adriank 22/05/2011 la 11:20

  inca un joc penibil, la fel ca cel facut directorului FMI. E din ce in ce mai clar ca cineva controleaza totul din spatele cortinei si ofera pulimii satisfactii si nenorociri.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

 • 146,940 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: