Femei si barbati, schimbare de sex

Sa fie oare faptul ca in ziua de astazi traiul este mult mai usor decat acum 100 de ani? Sa fie oare faptul ca omul cand  are indeplinite nevoile fiziologice de baza incepe sa o ia razna?

Pe vremea cand strabunicuii nostrii munceau de le sareau capacele, toata ziua la sapa sau cu animalele, pe vremea cand daca voiai sa mergi dintr-un oras in altul nu te urcai in maxi-taxi ci plecai cu magarul saptamani de zile, pe vremea cand stirile circulau cu viteza melcului, nu auzeai de barbati ce viseaza a fi femei sau femei ce isi doreau sa fie barbati. Poate nu aveau timp sa viseze la astfel de cai verzi pe pereti, sau poate erau mai intregi la minte.

Ignoranti in felul lor, taranii din vechime erau oamenii simpli care gaseau motive de multumire in viata lor. Astazi daca avem totul inventam motive pentru a fi carcotasi. Daca Dumnezeu a gasit cu cale ca sexul meu sa fie masculin sau feminim, si daca m-am nascut intr-un trup, de ce in loc sa am grija de acest trup si sa scot tot ‘untul” din el incep sa imi doresc exact contrariul.

O femei care isi doreste sa fie barbat poate fi motivata de faptul ca lumea in general este a barbatilor, adica functiile mari, atat. Astazi egalitatea dintre sexe este oarecum un vis implit. Dar un barbat care sa isi doreasca trupul unei femei, ce motiv sa aiba?

Daca o femeie aspira la conditia de sef si se loveste mereu de zidul masculinitatii mai poate fi inteleasa, un barbat care isi doreste un corp feminin nu prea. Nu sta in firea si abilitatile unui barbat sa fie matern, iar daca motivul dorintei este altul decat cel matern atunci cu siguranta ca este sexul. Iar sexul in acest caz este o deviere a comportamentul.

Poate ca un barbat nu este suficient de viril, poate ca nu stie ce sa faca cu ‘rama’ lui, insa nici schimbarea nu reprezinta o solutie. Caci diferentele dintre barbat si femeie nu sunt doar de ordin fizic ci mult mai mult psihic. Gandirea si orizonturile sunt diferite in functie de sex, iar a nu fi multumit cu ceea ce esti inseamna ca ti-ai pierddut tot timpul de pana acum incercand sa fii ceva ce nu vei fi nciodata. Schimband carcasa vei ramen cu acealasi continut stricat.

Reclame

5 Responses to “Femei si barbati, schimbare de sex”


 1. 1 adriank 12/03/2011 la 12:46

  eu sunt convins ca toate chestile astea pornesc dintr-un trai prea linistit, sau o problema psihica. n-am nimic cu astfel de persoane atata vreme cat nu ma deranjeaza.

 2. 2 andreea iulia toma 12/03/2011 la 15:36

  Sunt eu prea invechita de mi se par dezgustatori astia de isi doresc schimbari de sex? Daca Dumnezeu a decis sa ai un anumit sex (sau pentru cei atei, daca unul din spermatozoizii lu’ taticu avand x sau y a fost mai rapid decat altul avand cealalta litera), inseamna ca sexul ala ti-a fost desemnat sa il ai si nu mi se pare normala o schimbare a sa, schimbare care nu va fi niciodata deplina. Un barbat ce isi schimba sexul nu va fi niciodata cu adevarat femeie si nici invers. Rezultatul e o corcitura hidoasa, ciudata si gretoasa.

 3. 3 Jorjette 15/03/2011 la 12:04

  Oamenii au cam uitat să fie simpli, să se bucure de acea simplitate şi să mulţumească pentru ceea ce au primit. Majoritatea, chiar şi cei care nu doresc să-şi schimbe sexul sunt nemulţumiţi de ceea ce primesc şi nu prea mai văd nimic bun nici în ei şi nici în ceilaţi. Este o stare generală de nemulţumire generată de fiecare dintre noi…şi de aici pleacă probabil şi dorinţa de a fi altcineva, iar când eşti altcineva, nimic nu se schimbă până la urma urmei, apar altele pentru că nu s- rezolvat nimic de fapt…

 4. 4 Antonina 28/03/2011 la 20:43

  :))) Ma distrez singura, la gandul ca acu fix vreo doua zile un amic mi-a zis…”” Bah nici de sex nu-mi arde (cu nevasta-sa ofc). Ma simt un hermafrodit in aceasta relatie… Parca simt deja ca ma dor ovarele ‘fata’ .. „” …
  Cu genul asta ce trebuie sa facem? Eu zic ca trebuiesc salvati.. cum nu stiu, nu stiu d’astea…
  Veniti careva cu propuneri, sau daca nu, cu circumstante atenuante????


 1. 1 Tsunami | alexandrescudaniela.com Trackback pe 13/03/2011 la 16:16

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

 • 144,562 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: