Evolutia este o stiinta?

Lumea in care traim s-a schimbat mult compativ cu tot restul timpului petrecut de omenire pe aceasta planeta.

Nu avem data stiintifice despre civilizatiile din lumea antideluviana, insa in mileniile trecute omenirea a fost intr-o schimbare aproape imperceptibila. Astazi avem televizor, telefon mobil, masini de toate natiile, avioane, vapoare, sateliti, utilaje, tehnica….

Insa toate astea nu le avem ca rod al evolutiei, caci este la mintea cocosului faptul ca omenirea a visat mii de ani si a realizat in doar o suta de ani. Adica ce evolutie e asta? Mii si mii de ani nu esti in stare sa inventezi o chestie banala si apoi in doar o suta de ani realizezi mai mult decat poate un om visa?

Deci teoria evolutiei cade. Apoi, numim stiinta niste ipoteze: ca brontozaurul a evoluat in balaur, ca zmeul cel rau s-a cuplat cu Ileana Cosanzeana, ca a trebuie sute de milioane de ani sa ploua pe Terra pentru a se raci magma. De unde atata ploaie? Aberant rau de tot.

Apoi, cica niste moluste au stat ele linistite zeci de milioane de ani pana intr-o zi cand s-au decis: Vom evolua, vom lua forme mai complexe si intr-o zi vom ajunge maimute, caci asa mult as vrea sa merg pe doua picioare.  Apoi, dupa alte milioane de ani, vom reusi sa devenim oameni, cu sapa, hommo sapiens vom fi numiti, si apoi peste ani, multi ani de evolutie neintrerupta vom urmari finala campionatului mondial la o plasma de 175 cm. Ce viata!

Daca asta noi numim stiinta atunci mai bine ma uit la desene animate la televizor si il vad pe Tom si Jerry.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s