Film: personajul pozitiv

Cum sa fie un film despre care sa spun ca mi-a placut? In primul rand indragesc SF-urile, thriller-urile si filmele de actiune.

 

Astazi vreau sa vorbesc despre filmele de actiune. In general in aceste filme este un personaj pozitiv si unul negativ, de regula barbat. Personajul pozitiv are sau isi face o prietena (iubita) pe care involuntar o va introduce in focul luptei. Ei bine in unele film fata moare, dar acest lucru dovedeste inca odata faptul ca dreptatea si binele pierd.

Eu nu vreau sa vad asa ceva. Personajul pozitiv cat si femeia lui trebuie sa supravietuiasca luptei. De ce? E simplu. Atunci cand ma uit la tv. nu vreau sa vad un film copiat din viata reala. In viata reala cei fara-de-lege o duc bine timp in care cei ce vor sa traiasca cinstit sunt rupti de foame, arestati nevinovati, maltratati, ucisi. In lumea reala baiatul cel bun moare el sau cei dragi lui, de ce as mai vedea asa ceva si intr-un film?

Nu. In film, vreau eroul sa invinga. Trecand prin incercari grele, inimaginabile, eroul va distruge personajul negativ si acolitii lui aruncandu-i in puscarie sau de pe un bloc (irelevant). Si finalul frumos: eroul si fata pleaca satisfacuti de dreptate.

comentarii recente: MihaiLikar, Morosan, PatoBasil.

Anunțuri

3 Responses to “Film: personajul pozitiv”


  1. 1 eumiealmeu 23/01/2011 la 22:50

    cu atât rămânem: cu bucuria că eroii noştri au învins. că noi, eroii nefilmaţi, o tot luăm în barbă. dar da, e minunat să trăim cu bucuria că eroii ne-au răzbunat – sincer: de câte ori a fost aşa minunată a doua zi pentru că seara ai văzut un film frumos!?

  2. 3 gabriel 24/01/2011 la 20:26

    referitor la sf-uri inainte aveam pretentia sa fie tot mai bun filmul acum ma rog sa mai faca careva un sf…sunt iubitor al genului si imi pare tare rau ca nimeni nu mai investeste in asa ceva, pare a fi ca si cu filmele western…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 142,765 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: