Dublu soare in 2012

Sa vezi si sa nu crezi!

Specialistii americani anunta ca din 2012 ne imbogatim cu inca un soare. Explicatia lor este destul de interesanta, o stea din constelatia Orion  va face explozie (acolo s-au jucat americanii cu experientele lor) si transformata in (dacia)supernova va crea o gaurica neagra. Concluzia vom avea inca un soare.

Soarele nostru, pe care il vedem in fiece zi ne ofera lumina, caldura, niste ultraviolete, plus multe alte chestii ce mentin viata. De cealalta parte, soarele fals va trimite catre noi doar lumina. Acum daca el se afla la peste 600 de ani lumina ne intrebam cum de ajunge lumina acum si nu peste 600 de ani, sau poate ca s-a intamplat acum 600 de ani si noi abia acum il vedem.

Oricum ar fi, pe noi nu ne va incalzi cu nimic. Gigacaloria tot scumpa va fi, gazul si energia electrica la fel, benzina si mai scumpa (acciza neamule). Prevad totusi o crestere a vanzarilor de camere video, sa filmeze tot omul evenimentul, ca poate o fi si o zi senina.

ultimii comentatori: Boogie, Morosan, PatoBasil, MihaiLikar, Serginho.

Reclame

3 Responses to “Dublu soare in 2012”


 1. 1 Mihai Likar 23/01/2011 la 15:47

  eu sunt curios cat o sa dureze…daca dureaza vre-o 3 luni poate facem si noi economie la iluminatul oraselor iar porumbul creste mai repede ca face fotosinteza si noaptea

 2. 2 Florin Morosan 23/01/2011 la 17:26

  Am auzit şi eu ştirea ieri. Poate soarele ăsta în plus o fi un semn că vine sfârşitul… mai ştii??? Cei ce vesteau sfârşitul lumii în 2010 nu zic nimic?

 3. 3 Pato Basil 23/01/2011 la 18:26

  poi poate o sa fie numai zi… tot timpul:)) te gandesti? oricum nu cred ca s-au jucat americanii acolo fiindca fizic nu aveau cum. Si nici ca daca e sa se intample nu va fi la anu ci poate peste 2012 de miloane de ani


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

 • 144,485 hits

Top click-uri

 • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: