Familia comoara cea mai de pret

Poate ca nu sunt bogat, poate ca nu sunt destept, poate ca meseria mea nu este conform propiilor asteptari, poate ca nu reusesc sa fac mare lucru zi dupa zi, poate ca …  Poate ca as dori mai mult de la mine si de la viata, de la altii …  Poate ca as vrea o masina buna (Audi A6), poate o casa mare cu tot confortul posibil, poate o excursie in Maldive, poate una in Rio, poate ca as dori acces la tot ceea ce e nou in tehnica, si poate ca …

Toate acestea sunt dorite de cei mai multi oameni, si asta zilnic. Chiar si de catre mine. Dar eu am ceva special. Nu am muncit prea mult pentru, nu este meritul meu, este un cadou de la Dumnezeu: FAMILIA MEA.

De cate ori plec in deplasari ma cuprinde dorul. Abia astept sa ma reintorc acasa, iar acasa are o insemnatate deosebita pentru mine. Nu casa in sine, nu peretii sau curtea interioara, nu mobilierul, ci membrii familiei sunt casa mea. Casa mea poate fi si un amarat de cort, daca acolo e familia, acolo e acasa.

Cateodata sunt intristat, as vrea sa le ofer mai mult. Realizez insa repede ca adevarata comoara suntem noi ca intreg, nu bunurile materiale. Si atat timp cat noi ne avem unul pe celalalt putem spune ca suntem fericiti.

8 comentarii

  1. Nu am fost plecat de acasă un timp mai îndelungat pentru a simţi acest sentiment de dor… Poate o să ziceţi că sunt insensibil, indiferent şi cum mai vreţi voi, dar am stat prea mult acasă ca dacă plec o săptămână două să mă i-a instantaneu dorul. Într-adevăr, familia e cea mai de preţ comoară a noastră.

  2. Foarte frumos! Familia este intr-adevar cel mai de pret lucru… lucrurile valoroase au in alcatuire oamenii: sotie, copii, parinti, bunici, frati, rude sau pur si simplu prietenii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s