Agentia secreta Ultima Frontiera

Faptul ca in lume, si implicit in fiecare tara, exista sute si mii de agentii secrete, nu este o stire extraordinara, toti stim asta, insa nu prea stim cu ce se ocupa acesta agentii. Si nu stim nici daca toate isi au rostul.

Exista insa o agentie secreta, cu filiale in toate tarile lumii, deci la nivel plantar, care are un singur scop: stabilitate mondiala. Nu are treaba cu politica locala sau regionala, nu are treaba cu legile si nu se supune niciunei legi, a nici unui stat, decat propilor sale legi.

Aceasta agentie se autofinanteaza, isi recruteaza agentii din cercul celor ce sunt in sistem dar si din afara cercului  intr-un mod ce nu lasa urme. Toti agentii au acoperire perfecte, ei fiind membri in comunitati locale. Ei pot fi profesori, medici, muncitori necalificati, patroni, orice. Sunt oameni model in societate traind o viata dubla. Ei sunt folositi de agentie doar atunci cand au nevoie de ei, in restul timpului isi vad de viata lor.

Obiectivele agentiei sunt stabilitate mondiala. Nu se poate permite caderea petrolului, caci acest lucru ar arunca in aer economia mondiala, astfel orice inventie ce ar putea anihila nevoia de petrol trebui distrusa. Daca cineva inventeaza un medicament minune ce ar putea vindeca miraculos 90% din bolile existente, ei bine acest medicament trebuie distrus. Caci daca un astfel de medicament intra pe piata, bolile dispar si odata cu ele si investitiile in medicina, in medici, in cercetare, si colapsul medical creat astfel poate duce la distrugerea omenirii, caci un virus poate oricand lovi, un virus nou, pentru care nu vor mai fi nici medici, nici fonduri de cercetare.

Si exemplele ar putea continua. Ramane doar o intrebare: daca aceasta agentie intr-o zi va gresi? Daca avand atata putere si informatie o va folosi in scopuri rele, cine o va opri? Daca in loc sa salveze o decizie va avea ca efect exact opusul?

Reclame

0 Responses to “Agentia secreta Ultima Frontiera”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 144,562 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: