La masa de sarbatori: carne, carne, carne……..si tot carne

Vine Craiunul, Revelionul, Pastele, ziua de nume, ziua de nastere, o petrecere, o ceva ….. si ce punem pe masa, carne si iar carne.
 Sarmale, carnati, chiftele, friptura, gratar, snitel, un mezel, etc. Toate preparate din carne, logic nu? Bun si poate mai e si o ciorba, tot de carne, iaca ce sanatos mai mancam noi: carne si iar carne.
 Lupi nu altceva. Mai mancati mai oameni buni si ce creste prin pomi sau buruieni pe camp, ca o sa face artrita nu altceva!

Anunțuri

0 Responses to “La masa de sarbatori: carne, carne, carne……..si tot carne”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 133,706 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter


%d blogeri au apreciat asta: