Organizatia New Age

Acest articol este un pic mai lung decat de obicei insa nu pot scrie in doar trei randuri despre un subiect complex ca acesta.

Noua ordine mondiala

New Age nu este numele unei religii, fundatii, companii, firme, trust, etc. El este un nume general dat unui curent, miscari mondiale aproape invizibila, si care intr-un fel sau altul ne influenteaza viata fiecaruia dintre noi. Oranizatia mama este alcatuita din mai multe organizatii mai mici, toate avand sfera lor de influenta si avand un tel comun.

Dupa 1990

Anul 1990 a constituit un an de cotitura in istoria lumii noastre, civilizatia umana cunoscand o explozie nemaintalnita in domeniul dezvoltarii. Astfel, industria auto a cunoscut o infloritoare expansiune, mass-media s-a diversificat la maximum, internetul si telefonia mobila a ajuns mai prin toate casele si buzunarele.

Imediat dupa 1990 au aparut in Romania carti ale New Age. Si mai toate librariile si tarabele au fost umplute cu propaganda lor. Ulterior au aparut si carti (materiale) anti New Age. Cei ce scriau pro New Age era in general scoliti la fel, iar ideologia lor se axa oarecum pe aceleasi idei: binele universal, eul interior, iluminare, inaltare spirituala, ecumenism, toate ducand spre o singura tara, o singura limba, o singura lege, o singura religie. Anti New Age erau destul de putini si scrierile lor, unele cel putin nu se puteau ridica la nivelul cat de cat al unui scriitor mediu, dar fiecare trata problema in felul sau. Cei care au citit si pro si contra propabil si-au format o opinie, sau poate ca nu. Importanta aparitiei cartilor atat pro cat si contra era una singura si o putem explica prin zicala: „Reclama, fie ea pozitiva sau negativa, tot reclama se numeste.”

Visul Imperiului Roman

Tinta din spatele New Age este o ideologie veche, un gand antic, gandul ce a animat marile imperii sa cucereasca lumea, gandul Imperiului Roman (imperiul Roman de neam german fiind un exemplu). Puterea din spatele acestor manifestari in istorie se gaseste in organizatiile secrete, puternice, bine pregatite, informate, si care au avut si au oameni extrem de influenti in mai toate structurile de cundecere a marilor puteri (tari) ale lumii.

Pe dolarul american avem simboluri, Obeliscul este un simbol, turnurile gemene au fost un simbol, turnul Eiffel……La noi, in Romania noastra, zeci de vedete si personalitati publice fac parte din organizatii secrete sau cel putin semiobscure, printre care si masoneria. In istorie avem nume mari ce nu au fost departe de influenta masoneriei: Alexandru Ioan Cuza, Carol I, Kogalniceanu, etc. Mai adanc in istorie gasim personalitati puternice precum Vald Tepes, Stefan cel Mare, Dimitrie Cantemir, etc, mai mult ca sigur si ei au facut parte din astfel de organizatii.

Un mileniu

Astazi ei sunt tot mai puternici ca oricand. Avand Hollywood-ul in buzunarul stang iar FMI in cel drept, ei controleaza mai tot. De fapt orice eveniment notabil de pe Terra are si implicarea „organizatiei”, iar pentru Experimentul de la Geneva, cine o fi sponsorul?


Ideologia New Age, un viitor luminos, un mileniu nou. Ochiul din cer vegheaza, satelitii filmeaza non stop, vad tot. Multi se intreaba cum este posibil ca americanii sa aiba atata tehnologie si sa nu il prinda pe Bin’Laden?  Intrebarea ar suna mai realist, au oare vreun interes sa o faca? O alta intrebare ar fi: Cum au permis ei sa li se distruga un simbol? Sunt doua variante, fie islamicii fundamentalisti  sunt o reduta greu de invins, fie ei au vrut sa il distruga si odata cu el sa inceapa un razboi „invizibil”, cel contra terorismului.

Ce se va intampla cu lumea noastra?

Greu de spus. Intr-un fel, noi oamenii sunt niste luptatori. In fiecare zi ne luptam pentru o viata mai buna, pentru o oaza de fericire. Poate ca fara lupta ne-am plictisi. Unii oameni sunt mai privilegiati, altii mor de foame si sete, insa si unii si altii lupta pentru ceva.

Unii vor lupta pentru Adevar, altii pentru alte chestii. Dar adevarata lupta se va da pentru Libertate. Iar New Age se va dovedi ca fiind dusmanul libertatilor individuale.

0 Responses to “Organizatia New Age”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 142,852 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: