La un pas de moarte

Ai patit-0 vreodata? Ai fost vreodata la un pas de moarte?

Multi oameni care au fost in situatia de a isi pierde viata fac promisiuni. Le fac fie divinitatii fie lor insusi. Apoi vine izbavirea, ceva se intampla si ei sunt salvati in mod miraculos. Si in urmatoarele ore sunt atat de fericiti ca traiesc, ca mai respira aerul datator de viata, incat in acea euforie sunt foarte decisi sa isi respecte angajamentele luate in fata mortii.

Insa dupa un timp, euforia se imprastie, gadurile incep sa lucreze ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, prioritatile vietii revin la modelul de dinainte de situatia dificila. Iar promisiunile raman promisiuni.

De ce? De ce promite un om ceva in clipa mortii si apoi nu mai face? Promite el ceva rau? Nu. Promite el ceva atat de greu de realizat incat dupa un timp realizeaza ca a gresit? Nu cred. Si atunci? …  Cu siguranta ca in momentul dificil, cand omul vede moartea cu ochii, cand constientizeaza ca din urmatoarea clipa el nu va mai fi, va disparea definitiv, in mintea lui apar lucrurile care trebuiesc facute cu adevarat, valori, principii, lucruri bune.

Insa, dupa ce pericolul a trecut, uitand posibilitatea mortii, a faptului ca omul este atat de firav, el o ia de la capat cu ceea ce a invatat, cu ce este obisnuit.

Daca am retine acelele promisiuni, daca le-am indeplini!!! Cu siguranta ca am fi mai fericiti. In clipa morti nu mai gandim cu orgoliul, cu vanitatea, cu egoismul. Suntem decat noi si Creatorul. Si atunci noi luam decizii bune, bine ar fi daca le-am si indeplini.

 

 

 

Reclame

0 Responses to “La un pas de moarte”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,841 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: