Previziuni cutremure 2011

Specialistii in seismologie considera ca un cutremur de minim 6 grade Richter este iminent in zona Vrancei, insa nu vor sa declare mai mult. Mai ales dupa scandalul de saptamanile trecute cand un specialist declara ca mare lucru nu se intampla, cad niste case si gata.

Noi insa vedem cum majoritatea cladirilor din Romania sunt cam subrede, iar la un cutremur de peste 6,5 grade Richter nu stiu cum de vor cadea doar unele cladiri. Doamne fereste de un cutremur noaptea!

Specialistii ne rocomanda ca in eventualitatea unui cutremur, daca suntem in casa sa nu fugim spre afara, ci sa ne ascundem sub mobilier. Foarte bine, insa mobila mea este PAL, nu stiu cat ma va proteja, plus ca daca stai la bloc si cade tot blocul poti sa te ascunzi si sub mobila din lemn de slacam sau stejar, efectul este acelasi, zero..

Cum ne aparam de cutremur? Nu ne aparam. Nu avem cum. Poate doar sa ne mutam de pe acum din orase si sa ne facem o casa la tara din lemn, simpla, fara etaj, fara pod. Ei si asa scapam de cutremur, nu si de un eventual incendiu. Oricum am face tot suntem in pericol. Cel mai uman lucru si logic este sa ne rugam la Dumnezeu sa ne apere, caci noi insine nu avem cum.

 

Reclame

0 Responses to “Previziuni cutremure 2011”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,841 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: