Filme de televiziune

Mai bine le-am numi filme de alungat monotonia. Filmele de televiziune nu sunt filmele cele valoroase care apar mai intai la cinema si apoi pe DVD.

Nu, filme pentru tv. sunt mai putin valoroase, facute de anumite televiziuni si care nu au investitii uriase, nici in decoruri, nici in artisti cunoscuti.

Nu acelasi lucru il putem spune despre unele seriale tv., unde un episod costa si 1 milion de dolar pentru a fi difuzat la tv.

Oricum, filmele sunt bune, in ciuda celor care tot sustin ca ele sunt ceva negativ. Filmele pot fi negative fie prin prisma a ceea ce transmit, fie prin imaginile subniminale, insa sunt si filme bune, filme pe care nu le uiti asa cu una cu doua.

Cateodata filmul bate cartea. Desi este normal sa citesti, si sa citesti mult, caci asa iti dezvolti imaginatia si gandirea, unele subiecte nu pot fi intelese de catre om doar din catre. Prin vizionarea unui film, ideile prind chip si imaginile vorbesc mult mai mult decat o poate face o carte.

Ramane insa ca fiecare sa judece cum vrea acest fenomen. Bine ar fi sa nu abandonam cartile dar nici sa cadem in cealalta extrema.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 142,764 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: