Cine sunt extraterestrii?

Anul 2075. Intr-un laborator secrete, creat dupa modelul celui de la Geneva din anul 2010, descoperirile stiintifice intrec orice imaginatie, si orice autor de scrieri S.F.-istice este lasat de rusine.


Dupa 30 de ani de testari masive prin mai toata galaxia, adevarul trebuia prezentat publicului larg.

Dar printre cei 70 de sefi de misiuni s-a gasit unul care voia pentru sine toata puterea. Si Edgar a coptat de partea sa peste 3000 de sefi militari. Au ucis pe toti cei care s-au opus si a mutat intraga baza pe planeta HXX1 din galaxia Condor.

Pentru a deveni stapanul absolut Edard s-a reintors pe Terra si a rapit peste un milion de tineri, baieti si fete deopotriva, pe care i-a impartit in grupuri de cate 20 si i-a imprastiat pe planete diferite din tot universul. Numai ca nu i-a dus in timpul prezent ci cu 4000 de ani in urma. Idea era una simpla: in 2075 el va avea mii de planete locuite doar la cheremul sau. Inspirat din filmul clasic Star Gates, Edgar a conceput un sistem simplu de transport pentru el si oamenii sai de la o planeta la alta.


Pe fiecare planeta, inca din primele zile, a stabilit ierarhii sociale. Iar clasa superioara era regala si nimeni niciodata nu avea voie sa nu se supuna ordinelor celor din aceasta clasa. A stabilit reguli clare si nimeni nu avea voie sa se joace cu stiinta sau sa incerce macar descoperiri noi. Si tot acest tacam de reguli a avut ca inspiratie Evul Mediu.

Cum pe planeta Terra Edgard era declarat terorist, iar armata si serviciile secrete il vanau, el a zabovit cativa ani prin galaxia Condor si prin altele, explorand lumile pe care el le populase.  Stia ca nu mai poate folosi transportatorul temporal, caci ar fi fost prins in bucla temporara de catre cei de la agentia timpului.

Pe cateva din planete le transformase in adevarate santiere de lucru, si nave de transport gigantice se construiau acolo. Nave uriase in care incapeau mii de tone de produse si care se deplasau cu viteze super luminice. Pe alte planete mineritul era munca obisnuita a locuitorilor acelor planete, si toate metalele si elementele chimice de care avea nevoie armata lui Edgard erau procurate de acolo. Alte planete erau pentru hrana, iar altele pentru soldati, mercenari invatati de mici sa lupte si sa isi dea viata pentru regele lor: Edgard.


Dar erau si alte planete, in colturile mai departate ale galaxiei, precum si in alte galaxii, planete care s-au rasculat impotriva oranduirii sociale, care aveau control asupra stiintei si au respins supunerea fata de Edgard. Pentru aceste planete Edgard pregatea cea mai mare flota de lupta din lume, 300 de crucisetoare si 40.000 de navete Kombat, dotate cu tot felul de arme.

Planul lui Edgard era simplu: distrugerea tuturor oponentilor si revenirea pe Pamant sa il revendice.

Reclame

0 Responses to “Cine sunt extraterestrii?”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,841 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: