Profetie sau provocare: razboiul

Nostradamus si Vanga au sute de mii de adepti. Oare un eventual razboi provocat de unii adepti nu va face sa creasca popularitatea lor?

Atat Nostradamus cat si Vanga sunt cei mai mediatizati profeti ai lumii moderne. Este adevaratca si profetiile Bibliei sunt cunoscute dar nu sunt mediatizate. Insa ceea ce Nostradamus a scris in catrenele sale, desi pentru un om simplu nu reprezinta mai nimic, pentru specialisti pare sa fie o adevarata comoara. Aproapa toti cei care studiaza scrierile sale sustin faptul ca Nostradamus a prezis atacul de la WTC din 11-11-2001. Insa nu a prezis si cine va fi autorul, caci desi toti stim de Bin Laden, nu toti cunoastem implicarea CIA in aceste actiuni.

 

Vanga, o femeie care a prezis multe dar s-au implinit putine, si totusi omul uita profetiile gresite si vrea sa creada doar in cele implinite, insa oare chiar s-a implinit vreuna? Daca eu, un simplu om, nu profet, nu prooroc, prevad accentuarea crizei economice si implicit un haos general in viitor, si presupunand ca va fi asa….peste ani tot ce am scirs eu va deveni credinta pentru unii? Sau doar faptul ca media si anumite organizatii secrete promoveaza pe unii?

Si sincer cred ca Nostradamus are in spate adevarate grupari religioase, care ajuta intr-un fel sau altul sa se implineasca anumite profetii, iar cea a unui razboi….ar putea fi provocata, caci este chiar simplu sa provoci un razboi daca dispui de ceva agenti secreti, nu?

Reclame

0 Responses to “Profetie sau provocare: razboiul”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 144,485 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: