Top hot Romania ciudatenii

 

Nu luati de bun tot ce scrie mai jos

1.  Mos Craciun a fost arestat pentru trecere frauduloasa de frontiera. Lui Mos Craciun i s-a intocmit dosar penal si astfel a fost dus la DNA incatusat. Se pare ca avea o problema cu viza si a fost catalogat drept terorist, caci avea in desaga cateva mitraliere si grenade,… jucarii pentru copii. Plus ca a fost acuzat de Ministerul Transporturilor pentru neplata taxei de poluare a  unor obiecte zburatoare neidentificate (renii).

2.  OTV este lider incontestabil de audienta pe segmentul de public: fara liceu, fara cultura. Se pare ca numarul persoanelor otv-iste a crescut enorm de mult in ultimul timp, dovedind faptul ca nu suntem o natiune de prosti, doar de inculti.

3.  Cea mai mare firma de constructii din romania, Construct-for-ever, a oferit pentru imobilul din Piata Revolutiei nr. 33, garantie eterna. Iata ce se stipuleaza la art. 66: „Garantam rezitenta cladirii pana la sfarsitul lumii.”…..Intrebat de reporterul nostru cum de au curajul sa promita asa ceva, directorul general Covanica Gheorghita a raspuns: „Stati linistit, rezista pana in 2012.”

4.  Pretul gazelor naturale ar putea fi mult sub cel al energiei electrice incepand cu 2050. Pensionarii abia asteapta sa vada implinirea acestui anunt.

Reclame

0 Responses to “Top hot Romania ciudatenii”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 144,485 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: