Ora articolului de blog

Pe net si mai exact pe anumite bloguri sunt mari specialisti care recomanda si inavata pe noi blogerasi cum sa scrie si ce sa scrie, dar mai ales cand sa scrie.

Unele sfaturi sunt bune si foarte bune, dar altele trec de limita hilarului fiind de-a dreptul ciudate si inoportune. Unii recomanda anumite intervale orare in care blogerul sa isi scrie articolul pe blog. Si respectand orarul respectiv vor avea cititori mai multi.

Hai sa fim seriosi. Scrieti voi bine si veti avea cititori, scrieti aberatii si prostii in orele de varf ale blogosferiei si nu va va citi nici „tataia”.

Daca simtiti totusi nevoia sa va faceti un orar, un program de lucru pe blog, nu este nimic rau in asta. Unii traiesc din blog si in acest caz este normal sa isi delimiteze munca de viata de zi cu zi. Nu poti lasa munca, indiferent de cat de mult o iubesti, sa interactioneze cu viata personala. Familia are nevoie de timp, relatiile cu ceilalti oameni, vecini, neamuri, prieteni, cunostiinte, toti au nevoi de timp. Nu poti sa lucrezi non stop si sa te izolezi de restul. Asa ca un program bine specificat ar fi binevenit. Numai ca, ce interval de timp iti alegi acela este  si cel mai bun. Nu te lua dupa ceilalti. Poti sa iti creezi un program simplu de 8 ore: 08.00-16.00. Dar la fel de bine poti incepe lucrul la 03.00 dimineata, sau la 17.00, seara.

Tu decizi, nu altul. cuvintele si ideile trebuie sa fie ale tale, si daca tu ai inspiratie mai buna noaptea dupa ora 01.00 de ce sa nu o faci atunci? Doar faptul ca unii specialisti spun altfel nu este un motiv serios de luat in calcul.

0 Responses to “Ora articolului de blog”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 142,853 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: