Vanga anunta viitorul?

Cine este Vanga?

Angelia Gushterova, devenita vedete sub numele Vanga, este o bătrână din Bulgaria, despre care se spune ca ar fi avut darul de a prevedea dezastrele naturale.

Despre daramarea turnurilor gemene din New York, Vanga a afirmat ca: “Fratii americani vor cadea in urma atacului pasarilor de otel“, aceasta preofetie facandu-se cu cateva luni inainte ca evenimentele din 11 septembrie 2001 sa aiba loc. Localnicii o idolatrizeaza si spun că Vanga a prezis inceperea celui de-al Doilea Razboi Mondial, decaderea URSS, prabusirea comunismului, etc. Multe evenimente importante care in ultimii 20 de ani au fost mediatizate intens, au fost anuntate din timp de catre femeia minune.

Referitor la turnurile gemene, existenta pasarilor de foc nu este ceva nou, astfel de idei existau in mintea inaintasilor nostri inca de zeci de veacuri. Si daca am avea timp sa amanuntim toate relatarile acestei femei, si sa le analizam am observa ca cele mai multe profetii sunt copiate de la altii, iar in unele cazuri, cuvintele ei fara sens au inceput sa insemne ceva, in functie de ceea ce vor speialistii sa credem.

In lumea noastra au aparut din ce in ce mai multi profeti, unii habar nu au de viata lor, altii leaga cuvintele foarte frumos, si explica lucruri inutile in cel mai palpitant mod. Este intr-adevar si acest lucru o arta, sa vorbesti ore in sir si sa nu spui nimic. Zeci si sute de profeti…dar stiti ceva, si eu pot fi profet.

Reclame

0 Responses to “Vanga anunta viitorul?”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,841 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: