Salata de rosii taraneasca

Sa mancam sanatos!

Iata o reteta, cea mai simpla si cea mai sanatoasa. Usor de facut, usor de mancat, usor de digerat, buna la ficat.

Ingrediente: rosii, castraveti, ceapa, ulei, sare.

Se iau 3 rosii potrivite. Nu cumparati rosii mari cat pepeni, nu sunt naturale ci ajutate si fortate prin chimicale. Rosiile se taie cubulete mici si se azvarle intr-un castron (bol) mare. Apoi se iau 2 castraveti, tot asa, medii, si taie felii subtiri sau cuburi. La fel, se arunca in bol. Apoi, cu ceapa…sa vedem. In primul rand, o curatam de coaja, asa este frumos si logic. Apoi se taie ceapa in doua. Si acum, avem doua variante. Fie o taiati la cutit marunt, dar vor curge lacrimile, fie o dati prin razatoare, si aici vor curge ceva lacrimi, dar parca e mai rapida treaba.

Bun! Dupa ce ati aruncat si ceapa in bol, turnati un pic de ulei, echivalentul a doua linguri, presarati sare dupa gust. Se amesteca tot compozitul cu o lingura, si va mai spun un singur lucru:

„Mama!!!ce buna e! Pofta buna!”

P.S. puteti sa adugati si ardei gras, sau praz….plus o foaie de salata verde.

Anunțuri

0 Responses to “Salata de rosii taraneasca”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 137,693 hits

Top click-uri

    Urmărește-mă pe Twitter


    %d blogeri au apreciat asta: