Ceaiul de macese

Ceaiul de macese are efect antioxidant. Se foloseste ca remediu pentru:

    • avitaminoze,

 

  • enterocolite,

 

 

  • raceali,

 

 

  • litiază biliară şi litiază renală,

 

 

  • inflamaţia căilor renale sau biliare,

 

 

  • insuficienţă circulatorie periferică,

 

 

  • în convalescenţă, la vîrstnici şi copii în perioada de creştere.

 

 

Ceaiul de macese ajuta in combaterea raceli datorita vitaminei C din compozitia lui.

Prepararea ceaiului se va face prin metoda infuziei. Pliculete de ceai de macese se pun intr-o jumatate de litru de apa fiarta si racita la jumatate. Temperatura apei sa nu depaseasca 60 de grade Celsius, altfel vitaminele sunt distruse. Deasemenea este indicat sa se foloseasca doar vase smălţuite, deoarece metalele descompun vitamina C.

Anunțuri

0 Responses to “Ceaiul de macese”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 132,695 hits

Urmărește-mă pe Twitter


%d blogeri au apreciat asta: