Ciorba de cartofi

Avem nevoie de: 1 Kg cartofi, o ceapa, o radacina de patrunjel, 3 morcovi, un ardei, bulion, sare, ulei.

Se taie marunt ceapa, morcovul, patrunjelul si se pun la fiert. Cand consideram ca sunt pe jumatate fierti se adauga cartofii taiati cubulete si ardeiul feliute subtiri. Spre final, cand au fiert toate se adauga bulionul, cam o lingura sau doua, dupa gust. Sare si ulei, tot dupa gust. Apoi se opreste focul si se poate aduga frunze de patrunjel sau leustean taiate marunt.

Nota:
Leusteanul sau patrunjelul se poate folosi verde sau uscat.
Cartofii si ardeiul se adauga mai tarziu pentru ca ei fierb mai repede.

Anunțuri

0 Responses to “Ciorba de cartofi”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s




Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 132,695 hits

Urmărește-mă pe Twitter


%d blogeri au apreciat asta: