Viata de student

Ziarul Adevarul aduce in prim-plan situatia disperata a studentilor din Romania, a unora dintre ei. Cazarea la caminele studentesti este un adevarat joc de noroc. Cei care au avut rezultate bune in anul precedent au locurile asigurate, insa cine nu….

Iata ce scrie ziarul Adevarul:

„Umilinţa unora dintre tinere pentru cazare pe parcursul studiilor universitare atinge grotescul. Pe internet şi în campusurile universitare au apărut deja anunţurile de cazare pentru “tinerele frumoase”.

Eu stiu ca viitorul unei tari este reprezentat de catre studenti. Ei sunt cei care vor da tonul unei societati normale sau nu. Insa o parte a studentilor trebuie sa treaca prin focul incercarilor pentru a duce la bun sfarsit facultatea. Este un lucru bun, pleaca de aici caliti pentru viata. Faptul ca isi gatesc singuri, isi spala singuri, isi fac menajul, etc.

Problema apare cand trebuie sa se umileasca pentru a reusi. Umilinta nu este normala, capul plecat nu este de acceptat. Ganditi-va la viitorul tarii, niste oameni care desi au capacitati intelectuale deosebite isi pleaca capul, fac compromisuri injositoare.

Acesta este viitorul! Capul plecat si compromisul. Valoarea unei societati consta in caracterul clasei intelectuale, dar acest caracter este daramat inca din scoala, e greu de crezut ca vom avea oameni capabili, oameni care sa stea drepti la nevoie, sa stea contra vantului. Ei vor pleca capul, in fuctie de directia vantului se vor ondula, caci nu au coloana vertebrala. Si asta multumita sistemului educational din tara.

Concluzia:

„Tinerele fie acceptă să întreţină relaţii sexuale cu unii proprietari de apartamente, fie acceptă să se angajeze la Video Chat în schimbul cazării, fie locuiesc cu colegi de facultate în cămin iar în schimbul cazării le fac menajul.”

articolul din ziarul Adevarul

sursa imagine: metropotam

Reclame

0 Responses to “Viata de student”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,841 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: