Prostitutia sclavie sexuala

„Pe temeiul Sfintei Scripturi, a învăţăturii Sfinţilor Părinţi şi în conformitate cu hotărârile Sfântului Sinod, Patriarhia Română dezaprobă iniţiativa legislativă a domnului deputat Silviu Prigoană privind legalizarea prostituţiei, pe care o consideră un atentat la demnitatea persoanei umane, la instituţia sacră a familiei şi la moralitatea publică”, se arată într-un comunicat emis de Patriarhia Română.

Biserica Ortodoxă Română îşi menţine poziţia conform căreia „legiferarea prostituţiei nu rezolvă o problemă socială gravă, ci, dimpotrivă, amplifică fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar. În acelaşi timp, legalizarea prostituţiei intensifică degradarea morală a societăţii, contribuie la proliferarea diferitelor boli şi la creşterea numărului divorţurilor, iar femeilor prinse în această sclavie li se afectează iremediabil sănătatea psihică şi fizică, precum şi demnitatea socială”.
sursa: realitatea.net
Nu este normal ca intr-o societate libera si democratica sa se permita acest lucru. Democratia si libertatea prost intelese sunt o cale sigura pentru falimentul societatii. Se vor gasi destul motive pentru a face din prostitutie o meserie, insa drumul acesta are un final nefericit. Dincolo de sublinierile Bisericii, trebuie sa ne gandim serios la ceea ce vrem sa lasam copiilor nostrii. Din cauza somajului multe femei vor merge la bordel, ba mai mult, vor fi indemnate chiar de cei de la ITM, Inspectoratul Teritorial de Munca, si asta pentru ca in viitor aceasta meserie va fi una ca oricare alta. De aceia trebuie sa ne gandim serios inainte de a copia toate prostiile Europei.

Reclame

0 Responses to “Prostitutia sclavie sexuala”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,954 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: