Frumusete pe muchie de stres

Dincolo de frumusetea fizica, cea care izbeste ochiul, este frumusetea sufletului, frumusete ce se citeste in ochii sinceri, in chipul luminos, in infatisarea radiinda de buna dispozitie, in fiinta care iti inspira optimism si pofta de viata.

Stresul din jurul nostru creaza riduri, santuri adanci pe chipul nostru intunecand privirea, alungand buna bispozitie, si pofta de viata, dar cel mai grav, inoculand si altora indispozitia noastra. Si totusi, in mijlocul stresului, al multor neajunsuri si dureri ale vietii, inca mai gasesti o persoana frumoasa, o persoana care te atrage si te simti bine in compania ei.

Degeaba este cineva frumos/a fizic, respectand standardele impuse de media, daca atunci cand deschide gura iti vine sa o iei la fuga. Degeaba frumusete fizica nativa sau artificiala daca ochii tradeaza egoism, daca gesturile iti spun sa te feresti, sau tonalitatea vocii iti da de inteles ca ai de-a face cu o persoana cel putin ciudata.

Vorbeam cu o colega pe tema asta si imi poveste despre un tanar care era urat. Ea se tot ferea de compania lui caci i se parea disgratios. Apoi insa, cand a avut o conversatie cu el a inteles ca frumusetea este dincolo vedere, si frumosul poate fi si altfel. Ea visase intotdeauna ca va avea un sot gen Brad Pit, insa acum este fericita cu Ionel. Cand ajungi sa cunosti pe cineva cu adevarat uratenia fizica devine frumusete, caci pana la urma frumos este ce imi place mie nu ce se promoveaza la televizor. Acelasi lucru se intampla si in cazul tinerilor care viseaza la Angeline Jolie.

Reclame

0 Responses to “Frumusete pe muchie de stres”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,871 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: