Ambitia face diferenta

In viata ai nevoie mereu de ambitie. Orice ai face, fara un pic de ambitie nu vei face prea bine. Nici mersul pe jos, care din cauza oboselei va fi defectuos, nu se poate fara ambitie.

Vrei sa renunti la un obicei urat, nu se poate fara ambitie. Vrei sa inveti ceva nou, sa construiesti ceva, sa faci ceva, totul necesita ambitie.

Ambitia, sau vointa, reprezinta autoimpunere. Fara ea este greu de crezut ca vom reusi acolo unde totul pare greu si complicat. Ambitia insa daca nu este folosita mai mereu devine fara vlaga. Daca in toate cazurile ne complacem in abandon, cand ne vom decide sa folosim ambitia vom constata ca nu suntem capabili.

Ambitia este ca un sport. Trebuie antrenament sustinut, altfel este zero. Si cum sa ma antrenez. Ei bine, nu trebuie sa imi propun lucruri aproape imposibile, ci doar lucruri un pic mai grele dar posibile, lucruri marunte. Cu fiecare impunere vom dobandi forta necesara pentru viitor. Si mereu, si mereu, impunandu-mi ceva, cand va trebui o vointa de fire intr-o situatie foarte dificila, atunci ma pot baza pe vionta, ambitia mea, caci am calit-o, am antrenat-o, si este in stare sa ma ajute.

Anunțuri

0 Responses to “Ambitia face diferenta”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 142,765 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: