Terminator 6

Veste exceptionala pentru iubitorii de SF, in special pentru fanii filmului Terminator. Cei da la SSTcsi, care se ocupa cu promovarea acestui film, descriu aceasta a sase-a serie drept cea mai reusita. Se asteapta record de incasari in urmatoarele zile.

Cum in seriile trecute, terminatorii erau foarte puternici, si abia pe final oamenii reauseau sa ii invinga, in aceasta serie totul este diferit. Terminatorul trimis sa distruga omenirea este intangibil, nimic nu il poate opri. Este conceput sa se autogenereze la o viteza uluitoare, aproape mai repede decat instantaneu. Oamenii incearca sa il topeasca, sa il electocuteze, sa il iradieze, il pune la microunde…..nimic.

Pe de cea lalta parte John Conner alias Corner, gaseste secretele armei perfecte. El medita la cum este posibil ca niste computere legate in aceiasi retea devin un super computer. Asa ca si el leaga creierele a 20 de milioane de oameni si reuseste imposibilul. Devine un geniu. Toata inteligenta, stiinta, perceptia celorlalti este absorbita de el. In acel moment el devine dusmanul comun, atat al masinariilor cat si al oamenilor. El le induce rasete si veselie nonstop.

Pentru a rezista in acest razboi inegal, oamenii fac pace cu masinariile si pornesc o lupta pe viata si pe moarte cu Conner.

Nu va dezvaluim ce se va intampla pana la final, speram ca nu va veni in timpul nostru, aici fortele i-ar fi slabite de foame. Saracia este un inamic mai puternic decat Conner.

pretul unui bilet in 12D este de 123456789lei.

Reclame

0 Responses to “Terminator 6”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,940 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: