Excesele celor cu bani

Cate VIP-uri sunt sanatoase, fizic sau psihic?

Se intampla ceva cu omul devenit „mare”, vedeta de orice categorie. Fie fotbalist, cantaret, artist, politician, cam toti se departeaza de la viata normala, incercand tot felul de excese, traind o viata pe muchie de cutit.

Unii pozeaza aftfel decat realitatea, altii apeleaza la droguri, incep sa se considere un pic peste lege, sa priveasca lumea in alt mod.

Mutu un fatbalist cu talent prins cu droguri de mai multe ori. Maradona deasemenea. Madalina devenita depresiva, Michael Jackson neplacandu-i fizionomia nativa s-a operat de zeci de ori, devenind un cadavru ambulant, turnand in el diferite medicamente. O mare parte a vedetelor de la Hollywood ne-mai placandu-le sexul opus se orienteaza catre bulangism, insa, cea mai mare placere a unor vedete este sa iasa in fata cu orice chip, in special prin scandaluri.

A devenit o fobie sa te stie lumea, sa nu mai ai intimitate. Pentru a mai aparea in presa cand a ajuns in conul de umbra, unele vedete platesc ziarelor de scandal si se lasa filmate in situatii cel putin deochiate, intr-un scenariu inventat de ei.

Si oamenii chiar cauta informatii despre vedete. Ziarele de scandal, care se ocupa doar cu astfel de barfe, au cei mai multi cititori. Pe internet deasemenea, daca scrii despre Mutu, sau sinuciderea Madalinei, poti avea mii de vizitatori. Pe un site, blog de altfel, o poza cu Elena Udrea, o poza trucata, a adus mii de zizitatori. Deci, unde este cerere este si oferta.

Anunțuri

0 Responses to “Excesele celor cu bani”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 142,765 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: