Gradina improvizata

Pentru orasenii ce locuiesc la curte le recomand gradinaritul ca sursa de castig suplimentar. Persoanele care au serviciu prost platit, peste program, adica in timpul liber, ar putea munci in propia gradina in loc sa stea la telenovelele sau meciurile de la televizor.
Castigul va fi in produse alimentare, si dupa cum stim pentru cei mai multi oameni simplii de la oras, cea mai mare parte a salariului nostru il dam pe mancare. Beneficiile muncii in gradina sunt enorm de multe: conditie fizica (presupunand ca la locul de munca sunteti sedentari), alimente sanatoase (fara chimice, pesticide, etc), bani economisiti.
Pur si simplu plantati in gradina, in functie de spatiul pe care il aveti, rosii, castraveti, ceapa, ardei, usturoi, etc.
Adica ceva ce creste pe loc mic oferind produse multe, in nici un caz nu puteti pune in gradina cartofi, varza, porumb…aceste au nevoie de spatiu mare si timp de lucru. Daca veti pune porumb veti observa ca munca dumneavostra raportata la castig este sub limite.
Pentru cine chiar vrea sa se ocupe pe termen lung de gradinarit recomand mini solarul. Acesta in functie de venit, de banii disponibili investitiei, poate fi facut din cateva scanduri, cusaci si folie, sau scanduri, cusaci si  policarbonat, sau beton, termopan, policarbonat. Alegerea va fi facuta in functi de planurile de viitor si banii necesari investitiei.
Va urez succes!

Reclame

0 Responses to “Gradina improvizata”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 146,841 hits

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: