Verdeata langa casa

Nu se poate sa nu observi gustul unora care isi fac vile, avand o cutre interioara generoasa si nici un pic de verdeata. Toata curtea este fie pavata, fie betonata. Nici un pic de iarba, sa nu mai vorbesc de pomi.

Blocul, cladire cu mai multe etaje, cu multe apartamente ingramadite pe cativa metri patrati, izoleaza omul, tinand-ul intre peretii de beton. Anormal as spune, dar cu timpul obisnuinta devine a doua natura. Fara prea multe elemente naturale, locuitul la bloc, ne face sa indragim lucrurile artificiale, facute de mana omului.

Si totusi, atunci cand se iveste posibilitatea sa cumparam sau sa ne facem o casa la curte, traim de cele mai multe ori tot ca la bloc. Este oare posibil sa investesti zeci de mii de euro intr-o vila frumoasa si sa nu poti planta cativa pomi, care nu costa mai mult de 1000 de euro? Oare chiar atat de mult ne-am obisnuit cu inchisoarea bloc, incat vrem sa traim la fel?

Ce poate fi mai frumos decat o casa, vila, cu pomi in jurul ei, cu verdeata, cu natura de fapt. Natura ajuta la diminuarea stresului, ofera un suflu nou, ofera sanatate….Neiubind natura, traind doar printre artificialitati, devenim si noi artificiali, iar acest aspect se va vedea in felul cum ne comportam atat in familie cat si in societate.

Reclame

0 Responses to “Verdeata langa casa”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 147,371 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: