Bani, bani, bani!!!

Traim intr-o lume in care daca nu ai bani nu poti sa faci nimic, nici macar sa traiesti. Cum totul este pe bani, mancare, imbracaminte, transport, cazare, impozite, taxe, educatie, sanatate, relaxare, etc.
Si banii, sunt din ce in ce mai greu de castigat, si din ce in ce mai usor de cheltuit. Sunt, mai nou, tot felul de metode, mai bune sau mai putin bune, unele ilicite chiar, de a face bani. Si tot mai multi oameni, inglobati in datorii, fara o perspectiva a unui viitor mai sigur financiar, decid sa riste in aceste metode. Sperand sa gaseasca o solutie castigatoare, multi pird timp si chiar banii alergand dupa morile de vant, asa zis ‘bani peste noapte’.
Nu vreau sa spun ca nu ar fi metode adevarate prin care sa faci cu adevarat bani. Ba da! Dar nu asa peste noapte, si nu fara foarte multa munca. Atunci cand gasesti o idee, trebuie analizata din toate perspectivele. Daca nu esti 100% potrivit pentru asa ceva: renunta. Cauta altceva!
Multi oameni s-au lasat pacaliti de MLM, MultiLevelMarketing, altii de tot felul de jocuri piramidale. Au irosit foarte mult timp pretios si bani, si nu au rezolvat nimic. Altii au ramas cu datorii la banci, pentru ca s-au lasat pacaliti, antrenati de o idee frumos spusa, dar imposibila.
Sunt altii care au apelat la jocuri de noroc, mare greseala!
Si totusi, exista si oameni care au descoperit secretul:
-saturati sa mai munceasca pentru altii, riscand totul au pornit pe cont propriu. Si dupa multe nopti nedormite, poate facand zile intregi foamea, lasand la o parte alte activitati si placeri, dupa un timp au vazut si rezultatele asteptate. Ceea ce vreau sa spun este ca fara sacrificiu nu se poate, doar cei care sunt de bani gata, care mostenesc o avere, care castiga la loto, ei au din belsug, dar aceasta nu este retepa pentru noi ceilalti.
=+-gasi-ti o activitate care sa va placa! Merge-ti pe aceasta, si luptati-va pana ve-ti reusi.
Voi mai relua acest subiect, pana atunci, Cu bine!//

Reclame

0 Responses to “Bani, bani, bani!!!”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Arhive

Categorii

Blog Stats

  • 147,371 hits

Top click-uri

  • Niciunul

Urmărește-mă pe Twitter

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: